Malerfirmaet Bent Skovsgaard tilbyder

Malerarbejde udført for  erhverv

Bent Skovsgaard ApS løser alle typer maleropgaver for erhvervskunder.

Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, skal klasseværelserne genopfriskes, skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien, eller skal butiksfacaden have en makeover?

Bent Skovsgaard ApS står klar til at møde enhver udfordring!

Vi har mere end 40 års erfaring inden for malerfaget, og vi er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til eksempelvis maling af vægge indenfor eller den udvendige facade. Vi hjælper jer med det rigtige farve- og materialevalg, som møder jeres ønsker og behov. Den rigtige farve kan eksempelvis have indflydelse på dine ansattes produktivitet.

Skal I have foretaget en facaderenovering, er Bent Skovsgaard ApS et sikkert valg, når det kommer til malerarbejdet. Den sidste finish leveres altid til jeres tilfredshed. Vi ved, at jeres facade blandt andet er jeres fysiske ansigt udadtil. Det værner vi om!

Vi forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe vores malerarbejde ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

Vi har samarbejde med flere boligforeninger, plejehjem og børnehaver, og kan helt sikkert også hjælpe Jer.

Er I i tvivl om jeres muligheder, så kontakt Malerfirmaet Bent Skovsgaard ApS for rådgivning eller et uforpligtende tilbud på tlf. 86 56 09 30.

Vi samler på glade kunder

Læs anmeldelser af vores arbejde

★★★★★

Kan kun sige positive ting om malerfirmaet Bent Skovsgaard. Det gælder både chefen Jeppe og hans medarbejdere. De har udført perfekt malerarbejde i hele vores nyrenoverede hus. De er altid kommet som aftalt og har oven i købet ryddet pænt op efter sig😊. Jeg vil varmt anbefale firmaet til enhver. Mvh. Poul Thomsen, Odder

★★★★★

Kan på det varmeste anbefale Malerfirmaet Bent Skovgaard.
Maleren rådgav mig i forbindelse med farvevalg, og farverne er præcis blevet, som jeg forestillede mig.
Desuden er alt udført i topkvalitet!

★★★★★

Jeg kan kun anbefale denne maler i Odder. I deres lagersalg er det maling af høj kvalitet til gode priser, det eneste sted jeg har kunne finde Nordsjö maling og træbeskyttelse i Odder.