Malerfirmaet Bent Skovsgaard tilbyder

Malerarbejde udført for  private

Det er altid en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem. En af vores vigtigste opgaver er derfor at behandle dit hjem, som var det vores eget. Det betyder, at vi altid udfører vores arbejde professionelt, og at vi altid afleverer dit hjem i pæn og ordentlig stand.

Bent Skovsgaard ApS har mere end 40 års erfaring med at male private hjem, og ingen opgave er for stor eller for lille. Vi løser alle typer maleropgaver, indendørs som udendørs, lige fra renovering til omforandringsopgaver og maler naturligvis også gerne dit nybyggede hus. Vi hjælper mange kunder, der selv har ordnet malerarbejdet i hjemmet i mange år, men som nu lader andre om opgaven.

Vi rådgiver dig gerne gennem hele malerprocessen, og vi hjælper dig gerne med at vælge de farver og materialer, som giver et flot resultat og præcis det udtryk, du ønsker.

Gennem årene har vi opbygget et stor, fast kundekreds, som gang på gang vender tilbage, da vi står for høj kvalitet og overholder vores tidsfrister.

Skal du have udført malerarbejde, er du velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på tlf. 86 56 09 30.

Vi samler på glade kunder

Læs anmeldelser af vores arbejde

★★★★★

Kan kun sige positive ting om malerfirmaet Bent Skovsgaard. Det gælder både chefen Jeppe og hans medarbejdere. De har udført perfekt malerarbejde i hele vores nyrenoverede hus. De er altid kommet som aftalt og har oven i købet ryddet pænt op efter sig😊. Jeg vil varmt anbefale firmaet til enhver. Mvh. Poul Thomsen, Odder

★★★★★

Kan på det varmeste anbefale Malerfirmaet Bent Skovgaard.
Maleren rådgav mig i forbindelse med farvevalg, og farverne er præcis blevet, som jeg forestillede mig.
Desuden er alt udført i topkvalitet!

★★★★★

Jeg kan kun anbefale denne maler i Odder. I deres lagersalg er det maling af høj kvalitet til gode priser, det eneste sted jeg har kunne finde Nordsjö maling og træbeskyttelse i Odder.