Over 40 års erfaring

Om Malerfirmaet Bent Skovsgaard ApS

Malerfirmaet Bent Skovsgaard ApS udfører alt indenfor malerarbejde og driver desuden Malerens Lagersalg fra samme adresse, hvor vi sælger maling direkte til private.

Vi er et traditionelt malerfirma med mere end 40 års erfaring. Vi startede den 1.juli 1980, da Bent Skovsgaard blev selvstændig med malerfirmaet, og siden har sønnen Jeppe overtaget virksomheden. Vi er 7-8 malere i firmaet, og er naturligvis medlem af Danske Malermestre.

Når vi udfører malerarbejde, bruger vi altid Norsjö Maling, og er eksperter indenfor dette produkt. Vi har et tonesystem, som gør os i stand til at tone præcis de farver kunderne ønsker. På den måde kan vi sikre os, at farven forbliver den samme, når vi kommer ud og maler for vores kunder.

Rådgivning og vejledning er i fokus

Vi er kendt for vores gode og saglige rådgivning og vejledning i malerfaget, og er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit forestående projekt.

Vi udfører primært malerarbejde i Odder, Beder, Malling, Aarhus, Horsens og Skanderborg, og kommer rundt i det meste af Østjylland.

Vi lægger meget vægt på at opfylde kundens ønsker og kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Kontakt Malerfirmaet Bent Skovsgaard ApS i dag på tlf. 86 56 09 30

Læs mere om Nordsjö Maling på www.nordsjo.dk

Vi samler på glade kunder

Læs anmeldelser af vores arbejde

★★★★★

Kan kun sige positive ting om malerfirmaet Bent Skovsgaard. Det gælder både chefen Jeppe og hans medarbejdere. De har udført perfekt malerarbejde i hele vores nyrenoverede hus. De er altid kommet som aftalt og har oven i købet ryddet pænt op efter sig😊. Jeg vil varmt anbefale firmaet til enhver. Mvh. Poul Thomsen, Odder

★★★★★

Kan på det varmeste anbefale Malerfirmaet Bent Skovgaard.
Maleren rådgav mig i forbindelse med farvevalg, og farverne er præcis blevet, som jeg forestillede mig.
Desuden er alt udført i topkvalitet!

★★★★★

Jeg kan kun anbefale denne maler i Odder. I deres lagersalg er det maling af høj kvalitet til gode priser, det eneste sted jeg har kunne finde Nordsjö maling og træbeskyttelse i Odder.