Malerfirmaet Bent Skovsgaard tilbyder

Facadearbejde for private og erhverv

Skal facaden friskes op, eller trænger den til en gennemgribende renovering?

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved. Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed ikke intakt og indbydende, har det stor betydning for, hvordan det samlede indtryk af bygningen er.

Det er det første indtryk, der møder dig, dine medarbejder eller dine kunder. Facaden er også det første øjet møder, når du kommer hjem hver dag, eller det første du ser, når du ankommer på din arbejdsplads.

Bent Skovsgaard ApS har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til den øvrige del af bygningen.

Alt efter hvilken type hus du har, har vi forskellige ideer til, hvad du kan gøre for at din facade bliver, som du vil have den.

Bent Skovsgaard ApS er altid med i forreste række, så vi kan rådgive dig om nye tendenser samt nye produkter indenfor maling af facade.

Vi udfører primært malerarbejde på facader med træværk og oppudsede vægge, hvor vi igen får facaden til at fremstå ny og imødekommende

Vi samler på glade kunder

Læs anmeldelser af vores arbejde

★★★★★

Kan kun sige positive ting om malerfirmaet Bent Skovsgaard. Det gælder både chefen Jeppe og hans medarbejdere. De har udført perfekt malerarbejde i hele vores nyrenoverede hus. De er altid kommet som aftalt og har oven i købet ryddet pænt op efter sig😊. Jeg vil varmt anbefale firmaet til enhver. Mvh. Poul Thomsen, Odder

★★★★★

Kan på det varmeste anbefale Malerfirmaet Bent Skovgaard.
Maleren rådgav mig i forbindelse med farvevalg, og farverne er præcis blevet, som jeg forestillede mig.
Desuden er alt udført i topkvalitet!

★★★★★

Jeg kan kun anbefale denne maler i Odder. I deres lagersalg er det maling af høj kvalitet til gode priser, det eneste sted jeg har kunne finde Nordsjö maling og træbeskyttelse i Odder.