Malerfirmaet Bent Skovsgaard tilbyder

Tapetsering

At tapetsere er for nogle en ren videnskab. Bent Skovsgaard har stor erfaring med tapetsering samt opsætning af filt, glasvæv og Rutex. Vi står også for spartling af huller i væggen, hvor vi bruger spartelmasse fra Nordsjö.

Vi leverer altid et smukt resultat, som vores kunder bliver glade og tilfredse med.

Når man skal have tapetseret sine vægge, er der forskellige ting, der på forhånd skal tages højde for. Man skal beslutte sig om man er til filt, væv eller tapet. Hvilken type tapet vil passe ind i dit hjem? Skal du vælge et mønstret farverigt tapet, eller skal du gå efter det lidt mere neutrale? Alt afhænger af, hvad du ønsker at udtrykke.

Malerfirmaet Bent Skovsgaard ApS står klar til at rådgive dig netop dine muligheder, så du bedst muligt kan træffe det rigtige valg fra starten. Du er velkommen til at kontakte os angående dine spørgsmål omkring tapetsering og få et uforpligtende tilbud på tlf. 86 56 09 30.

Vi samler på glade kunder

Læs anmeldelser af vores arbejde

★★★★★

Kan kun sige positive ting om malerfirmaet Bent Skovsgaard. Det gælder både chefen Jeppe og hans medarbejdere. De har udført perfekt malerarbejde i hele vores nyrenoverede hus. De er altid kommet som aftalt og har oven i købet ryddet pænt op efter sig😊. Jeg vil varmt anbefale firmaet til enhver. Mvh. Poul Thomsen, Odder

★★★★★

Kan på det varmeste anbefale Malerfirmaet Bent Skovgaard.
Maleren rådgav mig i forbindelse med farvevalg, og farverne er præcis blevet, som jeg forestillede mig.
Desuden er alt udført i topkvalitet!

★★★★★

Jeg kan kun anbefale denne maler i Odder. I deres lagersalg er det maling af høj kvalitet til gode priser, det eneste sted jeg har kunne finde Nordsjö maling og træbeskyttelse i Odder.