Malerfirmaet Bent Skovsgaard tilbyder

Renovering

Malerfirmaet Bent Skovsgaard ApS renoverer alt malerrelateret arbejde. Har du et konkret problem, er der snart ikke det projekt, vi ikke har professionel erfaring med tidligere. Du kan derfor trygt henvende dig med dine renoveringsprojekter.

Er din facade slidt, er træet falmet i din vinduesramme eller på din terrasse, ønsker du en opfriskning af dine lofter eller vægge? Vi har ekspertisen på baggrund af mere end 40 års erfaring.

Vi renoverer gerne hele huset, men kan også varetage et enkeltrum der trænger til en gang maling. Vi kan også tage over, efter at murer eller tømreren har indsat nyt køkken, bryggers eller renoveret badeværelset.

Malerfirmaet Bent Skovsgaard ApS løser både renoveringsopgaver for private og erhverv, og du skal blot henvende dig for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på tlf. 86 56 09 30.

Vi samler på glade kunder

Læs anmeldelser af vores arbejde

★★★★★

Kan kun sige positive ting om malerfirmaet Bent Skovsgaard. Det gælder både chefen Jeppe og hans medarbejdere. De har udført perfekt malerarbejde i hele vores nyrenoverede hus. De er altid kommet som aftalt og har oven i købet ryddet pænt op efter sig😊. Jeg vil varmt anbefale firmaet til enhver. Mvh. Poul Thomsen, Odder

★★★★★

Kan på det varmeste anbefale Malerfirmaet Bent Skovgaard.
Maleren rådgav mig i forbindelse med farvevalg, og farverne er præcis blevet, som jeg forestillede mig.
Desuden er alt udført i topkvalitet!

★★★★★

Jeg kan kun anbefale denne maler i Odder. I deres lagersalg er det maling af høj kvalitet til gode priser, det eneste sted jeg har kunne finde Nordsjö maling og træbeskyttelse i Odder.