Malerfirmaet Bent Skovsgaard tilbyder

Vinduer

Med tiden kan vind og vejr tære på både murværk og træværk. Derfor er det også vigtigt at sørge for, at dine trævinduer holdes ved lige. De kan holde i mange år, hvis de blot får den rette pleje.

Bent Skovsgaard ApS har stor erfaring med at vedligeholde trævinduer ved hjælp af god træbeskyttelse, oliebehandling eller en frisk omgang maling. Ofte kan en renovering af dine trævinduer give dit hus et helt nyt udtryk.

Bent Skovsgaard ApS står klar til at vejlede dig i valg af produkter til lige netop dine trævinduer, og ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller et godt råd på tlf. 86 56 09 30.

Vi samler på glade kunder

Læs anmeldelser af vores arbejde

★★★★★

Kan kun sige positive ting om malerfirmaet Bent Skovsgaard. Det gælder både chefen Jeppe og hans medarbejdere. De har udført perfekt malerarbejde i hele vores nyrenoverede hus. De er altid kommet som aftalt og har oven i købet ryddet pænt op efter sig😊. Jeg vil varmt anbefale firmaet til enhver. Mvh. Poul Thomsen, Odder

★★★★★

Kan på det varmeste anbefale Malerfirmaet Bent Skovgaard.
Maleren rådgav mig i forbindelse med farvevalg, og farverne er præcis blevet, som jeg forestillede mig.
Desuden er alt udført i topkvalitet!

★★★★★

Jeg kan kun anbefale denne maler i Odder. I deres lagersalg er det maling af høj kvalitet til gode priser, det eneste sted jeg har kunne finde Nordsjö maling og træbeskyttelse i Odder.